Nails by Mairna F

Nails by Mairna F

Hej och välkomna igen vänner. Idag är det dags att prata om hur och vart jag gör mina naglar eftersom det är väldigt många som efterfrågar det. Jag ser ofta mycket frågor i kommentarsfältet och ni ger mig mycket komplimanger för mina naglar och det är tack vare Nails by Marina F som jag har så fina naglar. Som sagt gör jag mina naglar i Skärhamn hos Nails by Marina F.

Jag har vart en nagelbitare i många år och den enda räddningen jag har för för både naglarna och nagelbanden är nagelförlängning. Jag hittade denna fantastiska salong där de gör naglar i Skärhamn och jag är helt såld. Första gången jag gick dit trodde jag inte att de skulle kunna fixa dem på grund av att mina naglar var så korta, men jag hade verkligen fel. Jag skämdes över mina fula, sönderbitna och korta naglar när jag kom in, men när jag gick ut där ifrån så var jag hur nöjd som helst. För förstas gången i mitt liv hade jag långa naglar och det tog ett tag att vänja sig vid det, men nu när jag har haft dem i flera månader och fyllt på såpass ofta som jag gör så känns det som att jag har haft dem i hela mitt liv. Om jag inte hade gjort dessa naglar i Skärhamn från första början hade inte mina naglar mått bra alls och jag hade antagligen förstört dem mer än vad jag vill. Jag måste tacka er för era fina kommentarer och jag vill ge tillbaka till er så jag tänkte ha en frågestund, så skriv massor med frågor i kommentarsfältet så kommer jag svara på dem i ett inlägg. Det kan vara vilka frågor som helst.  


Kommentarer är stängda.