Jag köpte en cykel och gick ner 9 kilo

Jag köpte en cykel och gick ner 9 kilo

Hej alla trevliga följare och välkommen till ett inlägg där jag ska prata med er om att jag har sålt bilen och istället köpt en cykel. Jag hade en bil som jag sällan använde och den stod med andra ord mest på garageuppfarten och kostade pengar i form av skatt och försäkring. Jag hade dessutom blivit sittande en del inne framför teven och levt på rätt onyttig mat, det var dags för en livsstilsförändring och jag letade efter företag som har försäljning av cykel i Falköping med omnejd och blev tipsad genom en vän till mig att bege mig till Linderoths Cykel AB, där hittade jag en cykel som passade mig och mina behov. 

Det är så bra att jag nu använder denna cykel varje dag. Jag cyklar varje dag fram och tillbaka till jobbet och det gör inget om det regnar eftersom jag har köpt regnkläder, det finns faktiskt inget dåligt väder, endast dåliga kläder. Låter som en klyscha men är lika sant som det är sagt. Jag har gått ner 9 kilo i vikt på bara två månader och det beror mest på att jag cyklar varje dag men även att jag börjat tänka på vad för slags mat jag äter. Till er som skulle vilja köpa er en cykel i Falköping, Lidköping eller om ni befinner er i närheten skulle jag vilja rekommendera er att vända er till Linderoths Cykel AB. Där finner ni ett stort sortiment av cyklar ifrån olika tillverkare, ni kan köpa en vanlig standardcykel, en el-cykel och där finns även flera olika modeller av barncyklar. Sedan finns det flera tillbehör som man kanske vill kika på och även köpa, väskset och hjälmar med mera. 

 


Kommentarer är stängda.