Vill du bli av med en anhörigs dödsbo?

Vill du bli av med en anhörigs dödsbo?

Hej och hallå på er alla och varmt välkomna till min blogg och till eftermiddagens första inlägg. Jag hade tänkt att jag skulle ta och prata lite om ett företag som heter Hyndevad Secondhand, för det här är ett företag som har tänkt till litet extra för att kunna vara till så stor hjälp för alla som har ett dödsbo i Eskilstuna som de vill bli av med.  

Det är tillräckligt som det är i samband med dödsfall. Ni som varit med om att en anhörig har dött vet att det är både bouppteckning och begravning och allt möjligt arbete. Sedan har man ju sitt eget liv som måste gå vidare. I den bästa av världar hade jag önskat att jag kunde tagit hand om detta dödsbo i Eskilstuna som jag själv fick som mitt ansvar för ett år sedan, men jag arbetar heltid och fick faktiskt inte det hela att gå ihop. Antingen kunde jag ta tjänstledigt utan lön i ett par månader, minst, eller så kunde jag välja att ta hjälp av företaget Hyndevad Secondhand och jag valde det sistnämnda. Det var en stor börda som lossade från mina axlar när de köpte upp i stort sett hela detta dödsbo. Detta dödsbo var en villa i tre plan fyllt med möbler, husgeråd och en massa andra prylar. Det var tur att allting var i så fint skick för det är klart att de inte vill köpa sådant som inte går att sälja i deras butik. Jag vill säga till er alla att det här företaget kan vara intresserade av att köpa dödsbo i Eskilstuna eller egentligen var som helst i Södermanland. Har du ett dödsbo du vill bli av med så skadar det inte att du hör av dig till Hyndevad Secondhand. 


Kommentarer är stängda.